عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

واکنش آلمان به اتفاقات نطنز

مقامات آلمانی می‌گویند که اتفاقات رخ در روز یک شنبه در نطنز برای مذاکرات برجام در وین نمی‌تواند سازنده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، شبکه اسکای نیوز به نقل از مقامات آلمانی گزارش داد که برلین روند تحولات رخ داده در ایران را برای مذاکرات برجام در وین سازنده نمی‌داند.

 

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه روز دوشنبه هشدار دارد که اتفاقات مربوط به سایت غنی سازی نطنز خبر خوبی برای مذاکرات جاری در وین برای احیای توافق هسته ای 2015 نیست.

 

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان افزود: آنچه که ما اکنون از تهران میشنویم به ویژه از نطنز، چیز مثبتی برای مذاکرات نیست.

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از وقوع حادثه‌ در بامداد یک شنبه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی‌سازی نطنز خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته و علل آن در دست بررسی است.

 

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی هم در واکنش به حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: اقدام علیه مرکز غنی سازی نطنز، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است.

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی با این تروریسم هسته ای حق خود را برای اقدام علیه عاملان و آمران و مباشران محفوظ می دارد./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده